Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stut reglabil cu 4 cai

de la
10300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ștuțul reglabil cu 4 căi, pentru robinet, reglează patru ieșiri pentru un singur robinet și este ideal pentru pulverizarea grădinii. Cu ajutorul acestui instrument poți schimba, cu ușurință, un singur robinet de 3/4 sau 1/2 inch cu filet în patru puncte de atingere, fiecare cu propriul control. Un beneficiu este că poți utiliza până la 4 furtunuri, fie individual, fie simultan. De asemenea, se pot amplasa două temporizatoare de apă, unul lângă celălalt. Acest ștuț se instalează rapid și ușor. Produsul include 2 conectori de furtun, cu diametru de 12.5 mm și materiale de fixare.

 

Avantaje şi beneficii

Multifuncțional

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Hozelock
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 5010646021876

Produsul Stut reglabil cu 4 cai face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.