Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor rectangular Plus, 15 jeturi • Hozelock

de la
11300
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul rectangular Plus, de la Hozelock, a fost proiectat în așa fel încât să fie independent de presiunea apei și să aibă o irigare absolut uniformă. Acesta poate fi schimbat cu ușurință, cu ajutorul inelelor de reglare, roșii, între irigarea unui dreptunghi sau irigarea unei părți dintr-un dreptunghi. Aspersorul are două tipuri de pulverizare și 15 duze care au o suprafață maximă de irigare de aproximativ 180 m². Este ideal pentru udarea gazonului și a plantelor mari. Acesta se află montat pe un cărucior stabil și este echipat cu un motor de transmisie, care poate fi acționat cu orice presiune a apei.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Hozelock
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
  • Suprafaţă acoperire (mp): 180
Cod EAN: 5010646037679

Produsul Aspersor rectangular Plus, 15 jeturi • Hozelock face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.