Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Ghivece și jardiniere

banner outdoor
Jardiniere Jardiniere

Amenajarea grădinii și a balconului este o activitate relaxantă, la capătul căreia te așteaptă decorul la care ai visat, oaza ta de relaxare și de liniște! Iar locul unde găsești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru a obține rezultatul dorit este Brico Depot, aliatul tău pentru îngrijirea practică și eficientă a casei și grădinii! După ce alegi plantele și florile potrivite pentru decorul tău, este momentul să te lași inspirat de oferta Brico Depot de ghivece și jardiniere asortate cu spațiul de care dispui! Pentru terasă, balcon sau grădină, ai la dispoziție o gamă largă de jardiniere de diferite forme, culori și mărimi, realizate din diverse materiale de calitate, pe care le poți folosi exact așa cum îți dorești! Poți alege jardiniere rotunde, pătrate sau dreptunghiulare, din plastic, beton sau răchită, durabile, din materiale care vor rezista indiferent de condițiile de vreme! În plus, sunt accesibile, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi modelele potrivite spațiului și inspirației tale! Dacă stilul preferat de tine este rustic sau vintage, poți opta pentru jardiniere de răchită, care vor da un aspect natural decorului tău. Iar dacă preferi modelul minimalist de amenajare, jardinierele din beton se vor potrivi perfect! Indiferent care sunt preferințele tale, la Brico Depot găsești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru planurile tale de amenajare! În plus, poți alege opțiunea de livrare dorită, comandând online, fie cu livrare direct în magazin ori direct la tine acasă! Te așteptăm și în magazinele fizice, să descoperi întreaga gamă și să te lași inspirat!

Ghivece și măști decorative Ghivece și măști decorative

Indiferent dacă ai la dispoziție un spațiu mare, pe o terasă sau în grădină, sau vrei să amenajezi balconul de bloc, toate lucrurile de care ai nevoie te așteaptă la Brico Depot, locul unde visele tale de amenajare a casei și grădinii devin realitate! Descoperă toată gama de produse și accesorii, inspiră-te și alege tot ce se potrivește pentru proiectele tale, la cele mai accesibile prețuri! După ce alegi plantele și florile potrivite decorului tău, ai nevoie de jardiniere și ghivece, în care să le plantezi! Descoperă gama variată de ghivece de la Brico Depot, de diferite mărimi, forme și culori, potrivite pentru orice stil de amenajare și optează pentru cele potrivite preferințelor tale și modului în care vrei să arate rezultatul final. Poți alege ghivece și măști decorative din plastic, teracotă sau ceramică, cu diametrul potrivit pentru plantele și florile tale și în culori plăcute, asortate decorului tău. Ghivecele mai mici sunt ideale pentru decorarea spațiilor mai mici, iar cele mari sunt perfecte pentru o terasă generoasă sau grădină. Ghivecele din plastic sunt potrivite pentru a menține o temperatură constantă a plantelor din interior, așa că pot fi folosite pentru orice tip de flori, oricât ar fi de pretențioase. Adaugă în coșul tău de cumpărături și farfurioare pentru ghivece, pentru a împiedica deteriorarea suprafețelor prin curgerea apei în exces. E asemenea, majoritatea ghivecelor sunt realizate din materiale impermeabile, fără orificii de scurgere, așa că le poți așeza oriunde, fără griji! Comandă online în siguranță de la Brico Depot și alege opțiunea de livrare potrivită pentru tine, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă! Te așteptăm și în magazinele fizice, să descoperi toată gama de produse și accesorii pentru amenajarea casei și grădinii!

Suporturi Suporturi

Proiectele tale de amenajare își găsesc cea mai bună rezolvare la Brico Depot, aliatul tău pentru amenajarea rapidă, funcțională și practică a casei și grădinii. Aici găsești tot timpul o gamă variată de produse originale, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri, din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie pentru planurile tale! Dacă te gândești să schimbi aspectul balconului, terasei sau grădinii sau vrei să incluzi și plante sau flori în decorul tău, atunci te așteptăm la Brico Depot, unde găsești o mulțime de plante, flori și accesorii cu care spațiul tău va arăta senzațional! Pentru ca amenajarea spațiului tău să fie mai simplă și pentru a evita accidentele, alege suporturi rezistente pentru ghivece și jardiniere, din materiale de cea mai bună calitate, pe care le vei folosi mai multe anotimpuri la rând! Poți alege suporturi de jardiniere adecvate pentru uz interior și exterior, ușor de prins pe marginea balconului sau a terasei, din oțel rezistent, care vor rezista la intemperii și care te vor ajuta să te bucuri de plantele și florile tale exact așa cum dorești! De asemenea, la Brico Depot găsești și suporturi pentru brad, ideale pentru a monta bradul de Crăciun în siguranță pe orice tip de suprafață! În plus, la Brico Depot poți comanda online din confortul propriei case! La doar câteva click-uri distanță găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru proiectele tale de amenajare! Alege opțiunea cu livrare în magazine sau la tine acasă și bucură-te de cumpărături fără griji! Te așteptăm și în magazine să te inspiri și să descoperi toate produsele și accesoriile de care ai nevoie!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

6 soluții creative prin care poți să-ți transformi balconul într-o grădină luxuriantă 6 soluții creative prin care poți să-ți transformi balconul într-o grădină luxuriantă
Balcoanele sunt de obicei microclimate care diferă semnificativ de climatul de pe pământ. Pot exista chiar diferite microclimate într-un balcon mic. Dacă o zonă este umbrită, se creează un...
citește mai mult
Ghid de cumpărare ghivece, plantatoare și alte vase Ghid de cumpărare ghivece, plantatoare și alte vase
Adăugarea de plante în spațiul tău poate fi benefică pentru sănătatea și fericirea ta. Fiecare locuință, indiferent de cât demare sau mică, are spațiu pentru un ghiveci sau două. Chiar dac...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.