Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Povestea Otiliei. Idei de amenajare a unui spațiu de relaxare în balcon

Povestea Otiliei. Idei de amenajare a unui spațiu de relaxare în balcon

Se încarcă...

Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească oaspeți. Și-ar dori, de asemenea, mai multă intimitate și să adauge niște plante și flori.

Soluțiile noastre

Economisirea spațiului

Seturile pliabile de mobilier pentru grădină îți oferă un spațiu temporar de șezut atunci când ai oaspeți și îți permit să le depozitezi și să creezi spațiu ulterior.

Așezarea ingenioasă a plantelor

Însuflețește-ți balconul cu flori în ghivece și recipiente ingenioase care se prind de balustrade și garduri.

Perete viu

Creează un perete viu cu plante curgătoare și ierburi cățărătoare pentru a profita la maxim de spațiul tău și a obține puțină intimitate. Plantele creează astfel un perete antivânt excelent.

Așază-te confortabil și depozitează

Locurile suplimentare de șezut funcționează și ca depozitare, astfel poți să aranjezi lucrurile și să protejezi pernele și păturile.

Sfaturi suplimentare

Așezarea ingenioasă a plantelor

 • Gama noastră nurgul este concepută pentru balcoane, fiind perfectă pentru spațiile mici. Aceasta include ghivece care se pot agăța sau prinde de balustrade, chiar și un ghiveci ingenios care se potrivește pe colț.
 • Profită de spațiul de pe perete folosind coșuri suspendate. Pentru un aspect clasic, încearcă un coș de sârmă căptușit cu material natural.
 • O altă opțiune excelentă este suportul de ghivece în stil macramé. Ai putea să-ți faci unul folosind funie. Este posibil ca unorpersoane să le provoace sentimente de nostalgie, însă aceste plase pentru ghivece suspendate sunt din nou la modă.

Noutăți rapide

 • Atunci când ai spațiu limitat, un set în stil bistro este alegerea ideală. Întinde mobilierul atunci când ai nevoie și pliază-l după ce ai terminat.
 • Optează pentru mese și canapele care funcționează și ca spațiu de depozitare. Perfecte pentru ordonarea și protejarea pernelor, păturilor și covoarelor de exterior.
 • Dacă balconul tău este în lumina soarelui, montează o copertină pentru umbră. Ușor de montat, acestea sunt ideale pentru terase pe acoperiș sau balcoane deschise.
 • Există soluții foarte simple pentru acoperirea pardoselii balconului. Alege între iarbă artificială și dale de pardoseală de așezat sau prins foarte ușor -nu ai nevoie de abilități tehnice pentru a le monta!

Păstrează intimitatea

 • Adesea, balcoanele nu sunt foarte intime. Montează un spalier, cum ar fi un grilaj cu romburi, pentru plante și pentru a-ți masca spațiul personal.
 • Ușor de deplasat, bambusul este o opțiune mai puțin permanentă, creând un paravan natural. Nu uita să-l plantezi în ghivece mari, pentru a evita extinderea prea mare a rădăcinilor.
 • Crearea unei grădini verticale nu numai că blochează vederea vecinilor spre balconul tău, dar este o ocazie excelentă de a adăuga culori frumoase și a atrage câteva vietăți în spațiul tău.

Vezi si alte idei despre amenajarea balconului:

  1. Idei extraordinare pentru balcon
  2. Sfaturi practice și idei pentru amenajarea balconului
  3. 6 soluții creative prin care poți să-ți transformi balconul într-o grădină luxuriantă

 1.  
Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360