Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafalete tavita si folie

de la
2800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Vrei să te apuci de zugravit, dar nu știi încă de ce materiale ai nevoie, în afară de vopsea? Te ajutăm noi cu setul pentru vopsit care are tot ce ai tu nevoie pentru a realiza o lucrare numai bună de pus în ramă. Știm că amâni momentul pentru că nu vrei să strici mobilierul sau pardosela cu pete inestetice de vopsea, motiv pentru care în acest set ai o folie de plastic cu dimensiuni de 4 x 5 m, ca să fii sigur că nimic din casa ta nu va fi expus vopselurilor. De asemenea, setul vine cu un trafalet cu rolă și o tăviță suport pentru a-l depozita, care este și foarte encesară atunci când rulezi plusurile de vopsea, pentru a evita zone prea încărcate sau neuniforme. Ce zici? Te apuci de treabă acum că ai tot ce îți trebuie?

 

Avantaje şi beneficii

Maner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie
  • Greutate (g): 150

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală posibil. Pentru vopselele pe bază de apă, se recomandă spălarea cu apă caldă cu săpun. Pentru vopsele și lacuri pe bază de ulei/solvent, curățați bine

Cod EAN: 3663602953722

Produsul Set trafalete tavita si folie face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.