Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set trafalet cu pensula, 180 mm 50 mm

de la
3900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Vopsitul și zugrăvitul sunt o plăcere și merg mână-în-mână sau trafalet în pensulă, cum am spune noi! Dă frâu liber creativității tale și fă-o așa cum îți place și îți e mai ușor cu setul compus din trafalet de 180 mm și pensulă de 50 mm, ambele ideale pentru a îndinde vopseluri pe bază de emulsie. Nu mai amâna momentul, vei vedea cât de ușor de manevrat este trafaletul cu mâner ergonomic și cât de repete vei vopsi suprafețele de metal sau lemn cu pensula specială. Relaxează-te și realizează lucrări demne de un profesionist, chiar dacă ești amator. Setul pentru vopsit ține cu tine și inițiativa ta!

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Durabilitate mare

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multe reziduuri posibil. Pentru vopsele pe bază de apă, spălați în apă caldă cu săpun și pentru vopsele pe bază de ulei/solvent și lacuri, curățați bine

Cod EAN: 3663602953739

Produsul Set trafalet cu pensula, 180 mm 50 mm face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleți. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.