Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Fereastra fixa PVC, nuc, 1 geam, 116 x 116 cm

de la
32200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.
Calculează rata cu BT Direct!

Descriere

Fereastra fixă din PVC poate fi montată în orice cameră din interiorul casei, fiind un excelent ajutor pentru a păstra căldura în timpul iernii, astfel încât pierderile de căldură se vor diminua considerabil. Deoarece mediul în care trăim devine haotic pe zi ce trece, nevoia de liniște devine un lucru esențial în viața cotidiană, iar amplasarea acestei ferestre în casă va scădea nivelul de zgomot datorită protecției fonice oferite. Ferestrele din PVC sunt o alegere perfectă pentru orice locuință, întrucât adaugă un plus de confort și elegantă, plus că rezistența în timp se poate întinde pe o perioadă de mai mulți ani.

 

Avantaje şi beneficii

Păstrează căldura

Protecție fonică și termică

Specificaţii

  • Tip produs: Fereastră
  • Culoare: Nuc
  • Material: Lemn
  • Lungime (cm): 116
  • Lăţime (cm): 116
  • Alte informații: Limitează pierderea căldurii

Cod EAN: 2000001389362

Produsul Fereastra fixa PVC, nuc, 1 geam, 116 x 116 cm face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre PVC. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.