Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Rola fixare garnitura plase, 2 capete, plastic

de la
800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Plasele anti-insecte montate la ferestre sau la uși sunt soluția ideală pentru a împiedica muștele, țânțarii sau chiar insectele zburătoare de mici dimensiuni să pătrundă în încăperile tale și să creeze disconfort, alergii și murdărie, asta pentru că, dacă nu ai observat încă, insectele intră la fel de bine în încăperi, și pe uși și pe ferestre, ca niște musafiri nepoftiți. De aceea, rola cu două capete pentru fixarea garniturii plaselor anti-instecte este accesoriul folosit în construcția sitelor anti-insecte, care te ajută să etanșezi plasele în suportul special amenajat al ramei, oferindu-ți siguranța durabilității, fără desprindere sau rupre pe termen lung. Potrivită atât pentru uși, cât și pentru ferestre, rola este confecționată din plastic,având culoarea albastru-deschis.

 

Avantaje şi beneficii

Fixare durabilă

Etanșare

Specificaţii

  • Tip produs: Rolă fixare garnitură plase
  • Culoare: Albastru

Cod EAN: 5945791702021

Produsul Rola fixare garnitura plase, 2 capete, plastic face parte din Ferestre, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Ferestre PVC. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.