Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.675 x 2 m, vitraliu multicolor

de la
2950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Nicăieri nu este mai bine ca acasă, mai ales atunci când „acasă” înseamnă un spațiu colorat, vesel și creativ. Cu ajutorul acestui model de autocolant îți poți pune amprenta asupra amenajărilor interioare din locuința ta. Fie că este voba despre suprafețe din sticlă, lemn, metal sau alt material, le poți recedora cu acest produs. Accesibil ca preț, rezistent la zgârieturi, pete sau decojire, autocolantul poate fi folosit pentru a redecora obiectele de mobilier sau pentru a da o imagine nouă pereților, ușilor, geamurilor, ramelor.

 

Avantaje şi beneficii

Calitate superioară

Nu se desprinde de pe suprafețe, aderență bună

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Multicolor
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.675
  • Textură: Vitraliu

Cod EAN: 8718483107261

Produsul Autocolant 0.675 x 2 m, vitraliu multicolor face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.