Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.45 x 2 m, rosu • Gekkofix

de la
1465
lei/buc
16.28 lei / m2
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă îți plac culorile aprinse, vii, atunci acest model de autocolant te poate ajuta să creezi un decor de vis în casa ta. Poți combina autocolantul roșu cu nuanțe deschise gri, alb sau chiar cu nunațe de negru și astfel vei putea realiza amenjari interioare de efect, într-un timp foarte scurt și cu un buget redus. Acest model de autocolant se montează ușor pe orice suprafață netedă sau lucioasă. Cu ajutorul lui, pereții și corpurile de mobilier pot deveni mici obiecte de artă.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Ușor de întreținut

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Roșu
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.45
  • Textură: Mat

Cod EAN: 8718483100361

Produsul Autocolant 0.45 x 2 m, rosu • Gekkofix face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.