Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Autocolant 0.45 x 2 m, negru lucios • Gekkofix

de la
1465
lei/buc
16.28 lei / m2
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Cu autocolantele din gama Gekkofix, nicicând nu a fost mai ușor să reinventezi aspectul locuinței tale. Cu acest model negru, lucios poți redecora pereții casei sau obiectele de mobilier într-un mod creativ și cu un buget redus. Ușor de întreținut și cu o durată lungă de viață, acest autocolant este ideal pentru a redecora diferite suprafețe netede din lemn, sticlă, beton, ceramică. Având o lungime de doi metri și o înălțime de 45 centimetri, acest model de autocolant permite aplicarea atât pe orizontală, cât și pe verticală.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de aplicat

Ușor de întreținut

Specificaţii

  • Tip produs: Autocolant
  • Culoare: Negru
  • Lungime (m): 2
  • Lățime (m): 0.45
  • Textură: Lucios

Cod EAN: 8718483100446

Produsul Autocolant 0.45 x 2 m, negru lucios • Gekkofix face parte din Decorare pereți și tavane, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Autocolant. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.