Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Aerosol Curatit Tapiterie+Perie 300Ml Prevent

Cod produs: 101012369
3200lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Aerosol Curatit Tapiterie+Perie 300Ml Prevent

  • Specificatii: AEROSOL CURATIT TAPITERIE+PERIE 300ML PREVENT - Patrunzand adanc intre fibrele materialului, produsul indeparteaza murdaria din tapiteriile, covoarele pe baza de fibre naturale si sintetice. Suprafata curatata isi va redobandi puritatea sa originala, culorile sale vii si matasoase. Aerosolul este disponibil atat in varianta traditionala cu cap pulverizator cat si cea cu perie de curatat. MOD DE UTILIZARE: Tapiteria sa fie aspirata temeinic! A se agita aerosolul! La produsul cu cap pulverizator, tinand flaconul cu capul in jos, se pulverizeaza uniform pe suprafata de curatat, urmand sa se frece bine cu un burete sau cu peria! La utilizarea produsului cu perie de curatat, tinand flaconul cu capul in jos si apasand capul pulverizator, se disperseaza uniform spuma cu miscari circulare ale periei, urmand ca apoi sa fie frecata bine suprafata de curatat! Dupa ce se usuca, tapiteria curatata sa fie periata din nou, sau sa fie aspirata! In caz de pete persistente, repetati din nou operatiunea de curatare! Inainte de utilizare, efectuati neaparat testul de anduranta de culoare!

Produsul Aerosol Curatit Tapiterie+Perie 300Ml Prevent face parte din Accesorii auto, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Produse de curatat. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5997074513008
Greutate produs ambalat (kg)0.400000

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România