Lopata varf ascutit coada • LumyTools, Profi

Cod produs: 101104686
De la 4100lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Disponibilă la un preț avantajos, această lopată cu vârf ascuțit Profi constituie una dintre cele mai eficiente unelte pentru grădinărit. Cu un design aparte și un mâner ergonomic, această lopată cu coadă de lemn asigură un nivel crescut de confort în timpul utilizării și nu necesită multă forță fizică în momentul folosirii. De asemenea, fiind fabricată din materiale durabile și calitative, lopata cu vârf ascuțit promite o bună rezistență în timpul procesului de lucru, fiind perfectă pentru săpat, împrăștierea pietrișului sau plantarea răsadurilor. Mai mult, această lopată cu coadă se întreține ușor, cu ajutorul unei cârpe curate.

 

  • Specificatii:
    Tip produs: Lopata cu varf ascutit, prevazuta cu coada de 1.3m LT35828 Brand: LumyTools Gama: PROFI Latime: 28 cm Inaltime parte metalica + coada: 156 cm Culoare: Corpul metalic este Gri carbon, iar coada din lemn este natur

Produsul Lopata varf ascutit coada • LumyTools, Profi face parte din Unelte de mana pentru gradina, secțiunea Gradina. Vezi mai multe produse similare în Lopeti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 6421948358284
Brand Profi
Telescopic Nu
Tip produs Lopata
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România