Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Programator mecanic pentru furtun irigatii, 2 h • Verve

de la
3900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Programatorul mecanic pentru furtunul de irigații este indispensabil pentru grădina ta. Acesta este potrivit pentru grădini mici și mijlocii. Programatorul este perfect pentru a-ți permite să-l atașezi la sistemul de irigații, pentru a automatiza udarea. Timerul de udare poate fi reglat până la 2 ore și se poate trece la operare manuală în orice moment. Adaptoarele de 1/2 și 3/4 inch sunt incluse. Cronometrul are lățimea de 100 mm iar producătorul Verve oferă o garanție de 3 ani. De asemenea, programatorul mecanic, de culoare verde cu gri, este compatibil cu toate rolele și este realizat din material de plastic.

 

Avantaje şi beneficii

Sistem inteligent

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Brand: Verve
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
  • Garanție (ani): 3
Cod EAN: 3663602941217

Produsul Programator mecanic pentru furtun irigatii, 2 h • Verve face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.