Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector in T cu filet, pentru furtun • Claber

de la
1190
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul în formă de T, de la Claber, este folosit pentru pentru conexiuni, atunci când cuplezi mai multe elemente, precum robineți, furtunuri de grădină, pentru irigații sau udat curtea. Conectorul e utilizat pentru grădinărit, irigații, lucrări de agricultură, etc. Conectorul de plastic este utilizat pentru legătura între diferite componente care alcătuiesc instalația de irigat grădina. Materialul din care e fabricat acest conector este un plastic de bună calitate, ce oferă rezistență mare la șocuri mecanice și la uzura cauzată de schimbările de temperatură. Bucurați-vă de relaxare în grădină, folosind produsele pentru grădinărit de la BricoDepot.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Culoare: Verde
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625904181

Produsul Conector in T cu filet, pentru furtun • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.