Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector furtun, diametru 3/4, filet F1

de la
990
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul de furtun 3/4" Claber, cu filet de 1", este folosit pentru conectarea unei țevi din polietilenă la o sursă de apă sau a unei electrovalve cu filet de 1". Produsul este compatibil cu majoritatea mărcilor de accesorii și accesorii pentru furtunuri. Materialul din care e fabricat acest conector este un material plastic de bună calitate, ce oferă rezistență mare la șocuri mecanice și la uzura cauzată de schimbările de temperatură. Bucurați-vă de relaxare în grădină, folosind produsele pentru grădinărit de la BricoDepot. Acum puteți alege dopuri, conectori și accesorii potrivite, pentru a instala furtunul în grădină sau pentru diferite lucrări de bricolaj. Produsul are garanție de 1 an.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Lungime (cm): 7.7
  • Lățime (cm): 5.2
  • Diametru (mm): 25
  • Culoare: Albastru
  • Presiune (bar): 6
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625905249

Produsul Conector furtun, diametru 3/4, filet F1 face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.