Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Conector reparatie furtun, diametru 25 mm

de la
1550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Conectorul pentru reparație furtun, de la Claber, se montează, cu ușurință, la furtunul de grădină. Produsul te ajută să repari simplu conexiunea între furtunul de grădină și robineți, conectori, etc. Acest conector se montează rapid, datorită filetului care permite montajul prin răsucire. Conectorul reglabil este compatibil cu duze de mărimi diferite și cu majoritatea mărcilor de fitinguri. Produsul este realizat din material de calitate și prezintă avantajul că se montează ușor, fără unelte speciale. Conectorul pentru furtunul de grădină, de la Claber, este de folos în orice grădină și amenajare exterioară a curții tale.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de instalat

Material rezistent

Specificaţii

  • Brand: Claber
  • Lungime (cm): 8.4
  • Lățime (cm): 5
  • Diametru (mm): 25
  • Culoare: Albastru
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 3663602954804

Produsul Conector reparatie furtun, diametru 25 mm face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.