Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor pentru gradina cu varf din plastic

de la
1500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Pentru îngrijirea corespunzătoare a gazonului, aspersorul pentru grădină, cu vârf din plastic, este produsul ideal. Aspersorul este util pentru a-ți îndeplini sarcinile în grădină, pentru a iriga gazonul și pentru a-l menține proaspăt. Acesta este compatibil cu toată gama de accesorii ale conectorului furtunului. Acoperirea pe care o are este de 260 m², diametrul are 29 mm, înălțimea este de 330 mm iar greutatea este de 890 g. Articolul se fixează cu ușurință în furtunul standard și se poate regla unghiul de pulverizare. Diametrul maxim este de 17 m iar udarea se poate face până la 360 de grade.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de fixat

Simplu de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Accesorii furtunuri
  • Material: Plastic
  • Culoare: Negru
  • Înălțime (cm): 330
  • Diametru (mm): 29
  • Suprafaţă acoperire (mp): 260
  • Greutate (kg): 0.89
Cod EAN: 3663602941187 Model: DY1013

Produsul Aspersor pentru gradina cu varf din plastic face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.