Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor furtun, multicolor • Claber

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul pentru furtun, de la Cabler, poate fi instalat, cu ușurință, pe tubul colector, pe capilar sau pe tijele speciale, în cazul în care dorești să îl ridici deasupra culturilor. Acesta poate uda pe o zonă de 90 de grade, cu ploaie blândă și uniformă. Produsul este calitativ și durabil datorită materialului rezistent din care este făcut. Aspersorul se aplică pe tubul de 1/2 inch, pe capilarul de 1/4 inch sau pe tijele rigide, pentru a-l ridica la sol. Suprafața maximă irigabilă este de 8 m² și asigură o acoperire uniformă a apei. Diametrul produsului este de 14 mm iar greutatea sa este de 19 g.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Claber
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 8000625912544

Produsul Aspersor furtun, multicolor • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.