Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor • Claber

de la
5500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul fabricat de Cabler este un produs dinamic, care are un consum redus de apă. Acesta este ideal pentru grădinile de dimensiune mică și poate avea presiune mică a apei. De asemenea, produsul are un mecanism special de transmisie internă, care se rotește la viteză constantă, garantând o udare echilibrată. Arcul de lucru este reglabil de la la 89 la 360 de grade. Gama de jet este reglabilă prin rotirea piuliței inelare. Filtrul este inspectabil și lavabil. Conectorul filetat este de 1/2 inch, valorile măsurate sunt de 3 bari iar udarea se face în ritm circular.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Claber
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 8000625902668

Produsul Aspersor • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.