Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor_100854614 • Claber

de la
1900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul de la Cabler este un accesoriu pentru sistemul de irigații, care oferă toate avantajele posibile pe care și le-ar dori, vreodată, cineva. Acesta reprezintă o variantă comodă, economică și oferă bunăstarea și întreținerea sigură a gazonului și a plantelor. Produsul este ușor de instalat, fără a fi necesare săpăturile. De asemenea, funcționează chiar și la presiuni scăzute ale apei și garantează irigarea uniformă pe o zonă circulară, cu reglarea razei jetului de apă oriunde este nevoie și fără a irosi apă. Conectorul filetat este de 1/2 inch, valorile măsurate sunt de 3 bari, intervalul unghiului este de 360 de grade iar acoperirea este de 11.5 l/min.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Claber
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 8000625900435

Produsul Aspersor_100854614 • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.