Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Aplicarea chitului

Aplicarea chitului

Se încarcă...
După ce ați așteptat 24 de ore ca să se usuce adezivul de pe spatele plăcilor, începeți să aplicați chitul. Chitul face ca plăcile să fie fixate ferm și dau un aspect plăcut pereților. De asemenea împiedică pătrunderea umezelii, apei și murdăriei în spatele plăcilor.
 
Pasul 1 – Scoaterea distanțierelor:
După ce ați așteptat 24 de ore ca adezivul să se usuce, începeți să scoateți cu grijă distanțierele care sunt aproape de suprafață utilizând o șurubelniță sau orice altă unealtă cu un capăt ascuțit.

 
Pasul 2 – Curățarea cu o șurubelniță:
După îndepărtarea distanțierelor, curățați cu o șurubelniță adezivul care a rămas între plăci. Apoi ștergeți peretele cu o cârpă uscată.
 
Pasul 3 – Umplerea cu chit:

Aplicați chitul preparat în diagonală prin mișcări energice. Gletiera de cauciuc previne zgârierea suprafeței. Trebuie să aplicați suficient chit pentru a umple complet rosturile.

 
Pasul 4 – Curățarea cu un burete:

După ce ați așteptat o jumătate de oră ca să se usuce chitul, scufundați buretele în apă curată, stoarceți-l bine și curățați resturile de chit.
 

Și acum, după ce ați terminat de placat singuri peretele băii, puteți fi mândri de realizarea dumneavoastră.


Instructiuni și detalii
Nivel de dificultate: Mediu
Abilități necesare: Cunoștințe de bază de tâmplărie
Timp necesar pentru o suprafață de 15 m2 și timpul de uscare: Pentru cei cu experiență: 1 oră Pentru cei îndemânatici: 1,5 ore Pentru începători: 2 ore
Aveţi nevoie de următoarele: Chit de rosturi

Unelte: Șurubelniță, burete, gletieră de cauciuc
Sugestie: Timpul de uscare pentru adeziv este de 24 de ore. Pe vreme rece, timpul de uscare poate ajunge la 48 de ore. Dacă se aplică chitul înainte de uscarea adezivului, umiditatea va rămâne în acesta și poate lăsa pete pe plăci.
Recomandare privind siguranța: Pentru siguranța dumneavoastră este recomandat să purtați o mască pe față în timpul în care preparați chitul.
Indicație: Dacă întinderea chitului pe toată suprafața durează mai mult de 30 minute, chitul se poate usca și va fi dificil sã se curețe suprafața plăcilor. Din acest motiv, este important să aplicați și sã întindeți chitul în funcție de viteza dumneavoastră de lucru.

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360