Tencuiala canelata R15 cu silicon 25 kg, m10-4 (bej) • Evrika

Cod produs: 101263371
De la 16500lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Tip produs: Tencuiala structurata

Brand: Evrika

Cantitate: 25 kg

Culoare: Bej

Tencuiala structurata EVRIKA cu silicon este un produs pentru interior si exterior fabricat in doua variante: baza alba si baza transparenta. Se caracterizeaza prin aderenta deosebita la suporturi minerale, rezistenta la uzura si zgariere, permeabilitate la vaporii de apa si impermeabilitate la apa. Produsul asigura protejarea suprafetelor minerale, fiind rezistent la variatii de temperatura, poluare, intemperii. Dimensiunea maxima a agregatelor minerale 1-1,5 mm. Produsul de baza se poate colora in diferite nuante cu ajutorul pastelor de colorare recomandate de Azur.

BENEFICII:

Structura scoarta de copac

Rezistenta la intemperii

Rezistenta la zgariere si socuri mecanice

Permeabila la vaporii de apa

Impermeabila la apa

Rezistenta la murdarie si uzura

Aderenta deosebita la suporturi absorbante si neabsorbante

Lucrabilitate buna

APLICARE:

Produsul se omogenizeaza bine. Suprafetele noi se grunduiesc cu amorsa perete EVRIKA dupa care se aplica un strat de EVRIKA vopsea grund de nuanta tencuielii. Se aplica cu fierul de glet din otel inoxidabil si se driscuieste rotund, vertical sau orizontal cu o drisca din material plastic. Pe suprafete mari se recomanda sa se aplice fara pauze, umed pe umed, pentru a preveni aparitia unor diferente de imbinare. Se aplica 1 strat la temperatura de 10-300C si se poate utiliza ca atare sau diluat cu maxim 2% apa.

Putere de acoperire: 2,5-3 Kg/mp

Timp de uscare: 2-3 zile la 21°C

Produsul Tencuiala canelata R15 cu silicon 25 kg, m10-4 (bej) • Evrika face parte din Materiale de constructii, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Tencuiala. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5946041032851
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România