Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 4 pensule • Diall_100587188

de la
3500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Recondiționează obiectul preferat din interiorul casei sau orice tip de suprafață dorești, prin intermediul pensulelor din setul oferit de Diall, compatibile cu orice tip de vopsea pe bază de apă. Încă de la prima aplicare, vopseaua va arăta omogen și liniar, fără stropi de vopsea, dâre sau fire de păr lăsate în urmă. Mai mult, aceste pensule bej, variate ca dimensiune și întrebuințare, au peri naturali flexibili și elastici, se întrețin ușor, doar cu ajutorul unui diluant sau solvent aplicat imediat după finisarea lucrării, spălate cu apă caldă și detergent,apoi lăsate la uscat în poziție orizontală.

 

Avantaje şi beneficii

Acoperire optimă

Precizie

Specificaţii

  • Tip produs: Pensulă
  • Brand: Diall
  • Material: Lemn
  • Pentru: Vopsea
  • Vânzare la: Set

Cod EAN: 3663602952558

Produsul Set 4 pensule • Diall_100587188 face parte din Unelte zugrăvit, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Pensule. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.