Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Stergator intrare, verde, 60 x 90 cm

de la
6550
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ștergătorul de intrare verde este soluția cea mai bună de absorbție a umezelii și menținerii curățeniei înainte de a intra în casă. Ștergătorul are dimensiunea de 90 cm lungime și 60 cm lățime. Acest produs are avantajul de a fi antiderapant. Prin urmare, riscul alunecării este scăzut. Nuanța de verde este ideală pentru toate preferințele decorative și pentru neutralitatea sa. Ștergătorul previne apariția murdăriei în interior și este foarte durebil. Covorașul verde de intrare este ușor de curățat printr-un simplu jet de apă puternic, aspirare sau prin scuturare.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Ușor de curățat

Antiderapant

Specificaţii

  • Tip produs: Covor
  • Culoare: Verde
  • Formă: Dreptunghiulară
  • Lungime (cm): 90
  • Lăţime (cm): 60
  • Locaţie: Interior

Cod EAN: 5425023111338

Produsul Stergator intrare, verde, 60 x 90 cm face parte din Pardoseli, secțiunea Amenajări interioare. Vezi mai multe produse similare în Covorașe intrare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.