Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Prețuri răcoritoare și amenajări de vară la Brico Depôt

Brico Depôt dă startul amenajărilor de vară și a atmosferei de vacanță, iar temele nautice în culori diafane îi cuceresc și îi inspiră pe iubitorii de amenajari interioare și exterioare. Oricare ar fi stilul pentru care optezi, la Brico Depôt poți alege din 12.500 de produse, astfel încât să îți pregătești locuința pentru temperaturile caniculare.

 

Soluții complete pentru proiectele de vară

Noul catalog Brico Depôt, valabil în perioada 1-27 iulie, îți aduce în prim plan cele mai mici prețuri și o suită de produse necesare proiectului tău, fie că începi « from the scratch » sau doar vrei să aduci mici schimbări în planul tău de amenajare.

 

Cabina de duș Athena cu uși culisante din sticlă securizată și profile din aluminiu, creează cadrul focal perfect în baia ta, iar aerul condiționat de 12.000 BTU lucrează la capacitate maximă, pentru ca tu să nu simți căldura de afară și să te poți concentra în voie pe lucrurile care contează.

Transformă spatiul outdoor într-un loc practic, atractiv și confortabil! Integrează grătarul BBQ Monterrey și cheamă-ți prietenii la masă și la discuții cu tâlc până în miez de noapte. Grătarul este ușor de asamblat, are grill cromat, cărămizi refractare și funcționează pe cărbuni.

Completează cu piscina Fast Set cu dimensiuni de 244 x 66 cm și capacitate de 2300 litri și invită-ți întreaga familie la distracție și relaxare.

Brico Depôt dinamizează oferta comercială cu „Produsele momentului” și „Ultimul lot pe Stoc, ce îți aduc cele mai mici prețuri la materiale de construcții, tencuială decorativă, bucătării, mobilier pentru baie, parchet, gresie și faianță.

 

Descoperă toate produsele din noul catalog în depozite, online sau pe aplicația mobilă BRICODEPOT și bucură-te de cumpărături cu 0% dobandă prin cardurile de credit ale partenerilor.

 

 

Despre Brico Dépôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt România.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360