Comandă de minim 300 lei și ai transport gratuit până pe 9 august! Consultă aici regulamentul campaniei. Spor la cumpărături!

Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta

Noul catalog Brico Dépôt vine exact la timpul potrivit. Știm cât este de important pentru tine căminul tău, astfel că, la Brico Dépôt, în perioada 11.03.2017 – 6.04 2017, găsești o gamă variată de produse outdoor și indoor. Special concepute pentru grădina și locuința ta.

 

După o iarnă grea, plină de ploaie și viscol, #incepecevanou. Știai că primăvara este o perioadă excelentă pentru plantat pomi în grădină? A sosit timpul să îi redai culoarea de altă dată. Îți oferim o gamă variată de arbuști, butași și pomi fructiferi de diferite soiuri din care să alegi. Butașii de struguri, de trandafiri sau bulbii de flori sunt soluția ideală pentru ca grădina ta să strălucească în această perioadă.

 

Dacă vrei la vară să vezi cum razele soarelui se reflectă în iarba dimineții, sădește acum Gazonul Sunshine, special pentru zonele uscate și aride. Iar Îngrășământul Universal de la Agro CS este asistentul perfect pentru o protecție pe întreaga durată a anului.

 

MotoSapa 7CP cu o greutate de 70 de kg și o transmisie mecanică bazată pe pinioane de ulei reprezintă soluția perfectă dacă vrei să îi dai un aspect nou grădinii tale și să o faci principala atracție a vecinilor.

 

Ferestrele PVC sunt soluția perfectă pentru o temperatură constantă în căminul tău. Prevăzute cu un coeficient de transfer fonic de 50 și 55 db și cu un profil cu protecție la razele ultra violete, ferestrele PVC sunt ideale pentru odihna și liniștea ta.

 

Oferă-i strălucire casei tale cu gama de vopsele și accesorii in stocuri masive. Lavabilele de interior de la Danke și Savana au un timp de uscare de maxim 6 ore și merg cel mai bine cu Trafaletul Anti – Picurare cu mâner de plastic, special pentru locurile greu accesibile.

 

De asemenea, amenajarea căminului tău se poate face simplu și fără bătăi de cap. Creditul în magazin de la Euroline îți oferă promoția de 2 ani fără dobândă și este valabil în perioada 1.03.2017 – 30.04.2017. Nici o treabă nu-i prea grea când ai 2 ani fără dobândă !

 

Vino când vrei, noi te așteptăm cu stocuri în cantități industriale! Începând cu 1 Martie 2017 am prelungit programul magazinelor pentru ca tu sa ai mai mult timp de cumpărături, iar depozitele Brico Dépôt din toată țara funcționează acum după orarul de vară:

 

Luni – Sâmbătă : 8 :00 – 21 :00

Duminica : 8 :00 – 20 :00

 

Primăvara aceasta #Incepecevanou la Brico Depot !

 

 

* * * * *

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare,

disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții. Pentru mai multe informații: http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a brandului Koçtaș din Turcia. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/

Oferta Brico Dépôt România

 • Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
 • Disponibilitatea produselor
 • Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt
 • Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii

 

           * * * *

          Informaţii utile:

 • Brico Dépôt Băneasa: Șoseaua București-Ploiești, nr. 42-44, sector 1, București
 • Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucureşti
 • Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti
 • Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 11-12, Bucureşti
 • Brico Dépôt Piteşti: DN 65 B, sat Geamăna, comuna Bradu
 • Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
 • Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
 • Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti, nr. 109, Braşov
 • Brico Dépôt Ploieşti: Comuna Blejoi, km 6, Ploieşti
 • Brico Dépôt Brăila: Centru Comercial Brăila Mall, DN 21, comuna Vărsătura
 • Brico Dépôt Călărași: DN 21, nr. 3, Călăraşi
 • Brico Dépôt Constanța: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanța
 • Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Aluniș, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
 • Brico Dépôt Focșani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focşani
 • Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, în incinta Iulius Mall
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România