Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Begonia Elatior Mix, 30-35 cm, diametru 12 cm

de la
1900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Fără dubii, begonia se află pe lista celor mai îndrăgite plante de apartament. Face parte din categoria plantelor erbacee perene, cu frunze verzi, lucioase și flori viu colorate. Ajunge la înălțimea de 30 - 35 cm, iar ghiveciul din plastic, cu un diametru de 12 cm, îi oferă suportul necesar. Trebuie amplasată într-o zonă luminoasă, ferită de lumină directă, de curenți de aer și de schimbări bruște de temperatură. Mediul ideal are temperaturi de 20 - 25 grade Celsius și umiditatea ridicată.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de îngrijit

Flori viu colorate

Specificaţii

  • Tip produs: Plante cu flori
  • Familie plantă: Begonia
  • Înălțime (cm): 35
  • Diametru ghiveci (cm): 12
  • Ghiveci ceramic: Nu
  • Culoare: Verde / multicolor

Instrucţiuni: A se evita expunerea directa la soare si udatul excesiv

Cod EAN: 8718432794733

Produsul Begonia Elatior Mix, 30-35 cm, diametru 12 cm face parte din Plante, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Plante de interior. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.