Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cum să construieşti o grădină ce îți oferă intimitate

Fie că dorești să creezi un spațiu mai intim sau să transformi o zonă mai puțin comodă, avem o gamă de garduri, pardoseli, pavaje și construcții pentru grădină care te pot ajuta să-ți îndeplinești obiectivul, indiferent de constrângerile naturale.

Povestea Ioanei și a lui Petru

Grădina lui Ioana și Petru este destul de neglijată, așa că și-ar dori să creeze un spațiu mai intim și o zonă în care să se poată relaxa, să pună ghivece și să ia masa. Și-ar dori să blocheze zgomotul provocat de traficul rutier intens și să creeze zone separate pentru diferite activități în aer liber.

Povestea Alinei și a lui Mihai

Mihai și Alina și-ar dori un spațiu colorat și plin de lumină în care să se relaxeze și să primească oaspeți. Totuși, grădina lor are destul de multe pante și este în calea vântului. Și-ar dori să-și renoveze grădina făcând panta mai ușor de urcat, creând în același timp un loc ideal pentru a se întâlni cu prietenii și familia.

Ajutoarele tale pentru proiecte de succes
 

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Menține spațiul exterior sigur și privat Împrejmuirea cu gard reprezintă cel mai popular mod de a delimita o limită de teren și este o opțiune rentabilă și ușor de instalat pentru spațiul tău...

Montarea unui gard este calea cea mai rapidă de a marca o limită pe proprietatea ta. Este o opțiune rentabilă și ușor de instalat, însă nu toate spațiile sunt la fel, iar uneori montarea poate f...

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România