Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Crăciun

Crăciunul este perioada favorită a anului pentru toată lumea. Bucuria timpului petrecut alături de cei dragi și ritualul împodobirii casei sunt doar câteva dintre cele mai așteptate momente ale anului. Brico Depôt aduce Crăciunul în casa ta, la cele mai mici prețuri! Descoperă gama noastră variată de produse, la preț de sărbătoare!

Fie că preferi să te bucuri de aroma unui brad natural sau mai degrabă îți dorești un brad artificial, pe care să îl poți refolosi mulți ani de-acum încolo, noi îți punem la dispoziție o gamă variată de brazi de diverse dimensiuni și culori, perfecți pentru orice locuință.

Ce decor de sărbătoare i se potrivește casei tale?  Descoperă gama noastră de decorațiuni pentru brad și casă: globuri, beteală, figurine de Crăciun, instalații luminoase și multe altele, la prețuri excelente. Spor la împodobit!

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație

Decoratiunile de Craciun se pot realiza din cele mai neasteptate materiale, de la pahare de plastic, la sosete pline cu orez sau turta dulce.

Decoratiunile de Craciun se pot realiza din cele mai neasteptate materiale, de la pahare de plastic, la sosete pline cu orez sau turta dulce.

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360