Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Dépôt începe toamna cu prețuri la roșu

București, 2 septembrie 2016.  În această toamnă, Brico Dépôt îţi aduce „Preţuri la roşu”, în noul catalog dedicat proiectelor tale de construcţii, amenajări şi renovări! 

Orice meşter priceput ştie că pentru a construi o casă este nevoie de timp. Începem construcția  primăvara, astfel încât în septembrie să ajungem cu ea la roşu. Acesta este momentul când proiectul nostru a prins contur şi mai avem nevoie doar de finisaje interioare impecabile, pentru a ne bucura de rodul muncii noastre! 

Brico Dépôt te ajută să finalizezi proiectele în timp util şi îţi aduce preţuri la roşu la produsele momentului!

În perioada 3 – 22 septembrie, găsești radiator oţel tip 22 cu vopsea nano ceramică, şeminee, sobe, boilere pe lemne şi centrale electrice, dar şi materiale pentru izolaţia locuinţei, pentru zilele mai răcoroase.

Toamna aceasta, Brico Dépôt te aşteaptă să îţi creezi propriul spațiu de depozitare şi îţi propune soluţii modulare CONCEPTO, pentru organizarea uneltelor tale, la sfârşit de renovare. 

În plus, în perioada 3 – 22 septembrie, în fiecare zi de weekend, în intervalul 10:00 – 20:00, Brico Dépôt va fi gazda unor concursuri cu premii, la care vă aşteptăm să participaţi.   

Pentru cheltuieli bine planificate te așteptăm cu soluții de finanțare dedicate, prin biroul BRICOCREDIT, dezvoltate în parteneriat cu ERB Retail Services, prin care clienții au acces la creditul Euroline, valabil până la 30 septembrie. Creditul este disponibil pentru cumpărături de minimum 2000 lei, pe o perioadă de 12 luni cu dobândă 0. 

De asemenea, la emiterea cardului all inclusive BRD Finance, pentru achiziţii de minimum 2000 lei în perioada 3-22 septembrie 2016, clienţii beneficiază de 12 rate cu 0% dobândă. 

Iar pentru a fi primii care află noutăţile din depozite, profesioniștii și amatorii DIY pot completa pe site formularul pentru obţinerea cardului BRICODEPOT. Acesta facilitează accesul rapid la factură,  livrarea direct pe șantier şi 90 de zile pentru returul produselor. 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360