Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Site

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Dacă locul tău de muncă este periculos, atunci siguranță ta este prima noastră preocupare. Fiecare piesă din echipament trebuie să îndeplinească standardele de securitate pentru a-și câștigă locul în garderoba ta.

Atunci când proiectele tale sunt dificile, îți recomandăm un echipament de protecție adecvat care să îți ofere atât libertate de mișcare, cât și siguranță.

Folosind materiale de cea mai bună calitate și cele mai noi tehnici de fabricare, gama Site conține îmbrăcăminte de lucru rezistență, durabilă, care oferă libertate de mișcare. Cusăturile rezistente fac din echipamentul Site alegerea perfectă pentru a-ți duce proiectele la capăt.

Descoperă echipamentul de protecție funcțional și durabil, ce este fabricat din materiale rezistente și are cusături puternice.

Costume impermeabile, rezistente care te protejează de factorii externi, atunci când te ocupi de proiectele tale.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360