Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Aparat pentru vopsit, 700W • Mac Allister

Cod produs: 101070388
19900lei /buc
(TVA inclus | taxa verde: 4.17 lei)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Aparat pentru vopsit, 700W • Mac Allister

  • SPECIFICATII: Descriere Aparat pentru vopsit electric, de utilizat cu toate vopselele si lacurile standard pe baza de apa sau de solvent. Are pulverizare cu orientare orizontala, verticala si circulara, pentru acoperire completa la proiectele de orice forma. Este prevazut cu o curea de umar, pentru a fi usor de utilizat la proiecte mai mari, precum gardurile si tavanele. Caracteristici si beneficii Model de pulverizare in 3 directii, care acopera cu usurinta atat zonele mici, cat si cele mari. Orizontal, vertical pentru suprafete mai mari si localizat pentru pulverizare cu mai multa precizie in zone precum pervazurile. Modele de pulverizare cu latime reglabila, pentru mai mare precizie si control. Umplere rapida cu vopsea, ceea ce lasa mai mult timp pentru operatiunea in curs. Aparat pentru vopsit cu eliberare rapida, pentru curatare usoara. Asigura-te ca cureti pulverizatorul dupa fiecare utilizare pentru a evita uscarea vopselei in interior, deoarece aceasta ar putea cauza deteriorarea instrumentului. Specificatii Tip de produs: Pulverizator de vopsea HVLP Brand: Mac Allister Cantitate pachet: 1 Tip de pachet: Individual inaltime produs: 270 mm Lungime produs: 480 mm Greutate produs: 2 550 g Inclus: 1 recipient pentru vascozitate, 1 ac de curatare a duzei, 1 duza de 2 mm si 1 duza de 2,5 mm, 1 curea de umar, 2 ansambluri de supape; 1 inel de etansare; 1 placuta de etansare Nume/numar model: MPS700 Tensiune: 240 V Putere in wati: 700 W Garantie producator: 2 ani Mod de transport: Fara cutie de transport Tip de vopsea: Vopsele si lacuri pe baza de apa si solventi Lungime furtun: 2 000 mm Vascozitate maxima DIN 4: 100 s Debit reglabil: Debit reglabil Presiune de pulverizare reglabila: Presiune de pulverizare nereglabila Latime de pulverizare reglabilaLatime de pulverizare reglabila Debit maxim: 60 l/h Presiune de pulverizare maxima: 0,3 bari Orientare pulverizare: Orizontal, vertical si circular Capacitate rezervor: 900 ml Diametru intern duza: 2,5 mm Tensiune de alimentare: Alimentare de la retea Lungime cablu: 2 000 mm Latime produs: 220 mm

Produsul Aparat pentru vopsit, 700W • Mac Allister face parte din Unelte electrice, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Pistoale de vopsit. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5059340043340
Greutate produs ambalat (kg)5.500000

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România