Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Unealta pentru netezire, silicon, material plastic, galben

de la
800
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Instrumentul pentru netezire din silicon, rezistent în orice situație, poate face față oricărui tip de chit. Dimensiunea de 50 x 50 mm, precum și greutatea de 40 de grame, îl face să fie ergonomic, simplu de întrebuințat și totodată ușor de depozitat. Pentru amenajări interioare, hidroizolații, unealta realizează un finisaj perfect. Cumpărând acest produs îți vei ușura munca, având rezultate excepționale într-un timp real. După cum bine ști finisajul este o etapă importantă, deoarece dacă este executat corect, banda de mascare nu mai este necesară, așadar salvăm bani și timp. Materialul din care este confecționată, plastic, face ca unealta să fie flexibilă atunci când lucrezi pe porțiuni greu accesibile.

 

Avantaje şi beneficii

Durată de utilizare îndelungată

Eficiență testată

Specificaţii

  • Tip produs: Unealtă netezire
  • Material: Silicon
  • Dimensiuni: 50 x 50 mm
  • Vânzare la: Bucată
  • Garanţie (ani): Pe viață
  • Greutate (g): 40

Cod EAN: 3663602821038

Produsul Unealta pentru netezire, silicon, material plastic, galben face parte din Unelte de mână, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Unelte standard. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.