Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 10 lame fierastrau pendular 51 mm, 74 mm • Universal Fit

de la
2700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Nu te mai chnui cu lamele nepotrivite și alege-le pe cele care merită cu adevărat, întrucât munca ta va avea eficiența dorită și rezultatele vor fi cu siguranță cele așteptate. Setul cu cele mai utilizate lame poate fi al tău! Alege-l doar și Universal Fit va aduce mai aproape de tine 10 lame cu tija în U, ideale pentru fierăstrăul pendular, cu lungime dinților de 51 mm și 74 mm. Destinate penru tăieturi în lemn sau metal, lamele din setul Universal Fit sunt optime pentru oricine, fie că ești meseriaș sau pasionat de bricolaj sau faci diferite treburi în jurul gospodăriei.

 

Avantaje şi beneficii

Gamă diversificată de lame

Rezistență la coroziune

Specificaţii

  • Tip produs: Fierăstrău
  • Brand: Universal Fit
  • Model: SJG64920
  • Vânzare la: Set
  • Greutate (g): 100

Cod EAN: 3663602812548

Produsul Set 10 lame fierastrau pendular 51 mm, 74 mm • Universal Fit face parte din Unelte de mână, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Unelte standard. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.