Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Razuitor 100 mm, otel

de la
1450
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Răzuitorul KN37 cu lungimea lamei de 100 mm și grosimea acesteia de 0.5 mm, este confecționat din oțel și este placat cu zinc, conferindu-i un efect cromat. Mânerul din PVC asigură manevrarea flexibilă a dispozitivului care cântărește 140 g și este rezistent la rugină, ceea ce asigură durabilitate pe termen lung a uneltei. Folosit la netezirea suprafețelor de lemn sau metal moale, răzuitorul funcționează asemănător unei rindele, care îndepărtează fibrele de lemn ce stau peste nivelul suprafeței dorite în final. Mai mult, acesta este adecvat pentru utilizare multifuncțională în ceea ce privește răzuirea diferitelor materiale și este rezistent la rupere, având dimensiuni de 310 mm lungime, 100 mm lățime și 26 mm înălțime.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la rupere

Utilizare multifuncțională

Specificaţii

  • Tip produs: Răzuitor
  • Material: Oțel
  • Dimensiuni: 310 x 100 x 26 mm; 100 x 0.5 mm
  • Model: KN37
  • Vânzare la: Bucată
  • Greutate (g): 140

Cod EAN: 3663602815419

Produsul Razuitor 100 mm, otel face parte din Unelte de mână, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Unelte standard. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.