Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Set 6 preducele, otel, 1PE8 5PE16 • Honest

de la
2700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Setul de 6 preducele Honest face parte din categoria uneltelor standard pe care trebuie să le ai în colecția ta. Ergonomic, complet, ușor de utilizat, setul conține 6 preducele de diferite mărimi: 3.2, 4, 4.7, 5.5, 6.3, 7.9 mm. Acest model de set îți va susține activitățile care necesită atenție și îndemânare. Fiind extrem de utile, preducelele sunt utilizate în realizarea găurilor în diferite materiale. Oțelul din care sunt realizate aceste unelte este de o calitate foarte bună, sigur vei fi surprins plăcut! Rezistente la rugină, având o durabilitate dovedită în timp, componentele acestui set reprezintă ajutorul de care aveai nevoie.

 

Avantaje şi beneficii

Utilizare la o gamă largă de activități

Set ergonomic, complet

Specificaţii

  • Tip produs: Preducele
  • Material: Oțel
  • Dimensiuni: 3.2 mm; 4 mm; 4.7 mm; 5.5 mm; 6.3 mm; 7.9 mm
  • Model: 623009
  • Vânzare la: Set
  • Garanţie (ani): Pe viață

Cod EAN: 5949034920968 Model: 623009

Produsul Set 6 preducele, otel, 1PE8 5PE16 • Honest face parte din Unelte de mână, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Unelte standard. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.