Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cheie pentru fierar si betonist, 8 mm

de la
2000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

O cheie poate ușor cam dură când lucrezi cu ea, dar folositoare dacă trebuie utilizată de un fierar sau de un betonist. Nu cântărește mult, are 8 mm și este simplu de utilizat. Mai mult decât atât, rezistența ei te va surprinde și nu vei regreta nicio secundă că ai cumpărat-o. Se poate cumpăra la bucată, iar prețul său este unul foarte bun. Nu mai aștepta și achiziționeaz-o acum! O astfel de cheie se poate găsi și în trusa unui neprofesionist, dar care vrea să învețe cum să o folosească.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistență la rugină

Ușor de utilizat

Specificaţii

  • Tip produs: Cheie
  • Brand: Magnusson
  • Dimensiuni: 8 mm
  • Vânzare la: Bucată

Cod EAN: 5949034929169

Produsul Cheie pentru fierar si betonist, 8 mm face parte din Unelte de mână, secțiunea Unelte. Vezi mai multe produse similare în Unelte standard. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.