Stalp exterior • Blooma Tanakee

Cod produs: 101023996
De la 7400lei/buc
(TVA inclus | taxa verde: 3.57 lei)
Oferta valabila in limita stocului disponibil sau, dupa caz, in termenii si perioada mentionate in Regulamentul campaniei, disponibil pe site.
9000lei -18%
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Confecționat din oțel inoxidabil cu rezistență mare la coroziune, acest stâlp din gama Tanakee, marca Blooma, este ideal pentru a fi montat în stațiile exterioare ale locuinței tale. Produsul își poate găsi locul potrivit pe terasa casei, fiind funcțional indiferent de anotimp și de condițiile meteo. Este perfect pentru a decora aleile sau pentru a te ajuta să te orientezi în exterior după lăsarea întunericului. Acest stâlp are o putere de 60 W, iar clasa IP44 conferă produsului protecție împotriva pătrunderii corpurilor solide mai mari de 1 mm și a apei în interiorul stâlpului. De asemenea, clasa energetica A+, din care face parte produsul, îi garantează un consum energetic scăzut și implicit costuri mai reduse.

 

  Produsul Stalp exterior • Blooma Tanakee face parte din Iluminare exterioara, secțiunea Iluminat. Vezi mai multe produse similare în Stalpi de iluminat. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

  Mai multe informații

  Mai multe informații
  EAN Code 5059340076812
  Brand Blooma
  Tip soclu E28
  Senzor miscare Nu
  Tip produs Stalp
  Gama Tanakee
  Bec inclus Da
  Estompare Nu
  Culoare Argintiu
  Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România