Set trafalete tavita si folie

Cod produs: 100627592
De la 3000lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Vrei să te apuci de zugravit, dar nu știi încă de ce materiale ai nevoie, în afară de vopsea? Te ajutăm noi cu setul pentru vopsit care are tot ce ai tu nevoie pentru a realiza o lucrare numai bună de pus în ramă. Știm că amâni momentul pentru că nu vrei să strici mobilierul sau pardosela cu pete inestetice de vopsea, motiv pentru care în acest set ai o folie de plastic cu dimensiuni de 4 x 5 m, ca să fii sigur că nimic din casa ta nu va fi expus vopselurilor. De asemenea, setul vine cu un trafalet cu rolă și o tăviță suport pentru a-l depozita, care este și foarte encesară atunci când rulezi plusurile de vopsea, pentru a evita zone prea încărcate sau neuniforme. Ce zici? Te apuci de treabă acum că ai tot ce îți trebuie?

 

Avantaje şi beneficii

Maner ergonomic

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Material: Poliamidă
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie
  • Greutate (g): 150

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multă vopsea reziduală posibil. Pentru vopselele pe bază de apă, se recomandă spălarea cu apă caldă cu săpun. Pentru vopsele și lacuri pe bază de ulei/solvent, curățați bine

Produsul Set trafalete tavita si folie face parte din Unelte zugravit, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 3663602953722
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România