Set trafalet cu pensula, 180 mm 50 mm

Cod produs: 100625672
De la 4200lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Vopsitul și zugrăvitul sunt o plăcere și merg mână-în-mână sau trafalet în pensulă, cum am spune noi! Dă frâu liber creativității tale și fă-o așa cum îți place și îți e mai ușor cu setul compus din trafalet de 180 mm și pensulă de 50 mm, ambele ideale pentru a îndinde vopseluri pe bază de emulsie. Nu mai amâna momentul, vei vedea cât de ușor de manevrat este trafaletul cu mâner ergonomic și cât de repete vei vopsi suprafețele de metal sau lemn cu pensula specială. Relaxează-te și realizează lucrări demne de un profesionist, chiar dacă ești amator. Setul pentru vopsit ține cu tine și inițiativa ta!

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Durabilitate mare

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 180
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multe reziduuri posibil. Pentru vopsele pe bază de apă, spălați în apă caldă cu săpun și pentru vopsele pe bază de ulei/solvent și lacuri, curățați bine

Produsul Set trafalet cu pensula, 180 mm 50 mm face parte din Unelte zugravit, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 3663602953739
Latime rola 180 mm
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România