Set trafalet, 110 mm

Cod produs: 100576491
De la 1100lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei
Garanție
10 ani

Detalii

Descriere

Pune trafaletul la treabă! Cu setul compus din mâner pentru trafalet, două role din poliester și o tavă care servește drept suport și spațiu pentru rularea surplusului de vopsea, ai exact instrumentele necesare pentru a te apuca de zugrăvit. Ideale pentru vospeluri acrilice sau pe bază de emulsie, cele două manșoane dispun de un ansamblu push-on & pull-off ușor de manevrat, care asigură finisaje fine pe suprafețe seminetede. Tehnologia de termolipire a setului cu trafaletul optimizează aplicarea vopselei și garantează o durată mai mare de viață a acesteia, tocmai pentru ca tu să te bucuri mai mult timp de ceea ce ai realizat.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Ușor de manevrat

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 110
  • Material: Poliester
  • Pentru: Vopsele pe bază de emulsie

Instrucţiuni: După utilizare, îndepărtați cât mai multe reziduuri posibil. Pentru vopsele pe bază de apă, spălați în apă caldă cu săpun și pentru vopsele pe bază de ulei/solvent și lacuri, curățați bine

Produsul Set trafalet, 110 mm face parte din Unelte zugravit, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 3663602953500
Latime rola 110 mm
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România