Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 100 mm • Diall

Cod produs: 100591283
De la 1600lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Fie că ești specialist în tainele vopselurilor sau ești amator la început de drum, noi îți recomandăm setul cu 2 rezerve pentru trafelet, concepute din spumă, pentru vopseluri pe bază de apă, pentru a te bucura mai mult de rezultatele dorite. Speciale pentru vopseaua strălucitoare aplicată pe lemn, rolele de la Diall sunt adecvate atât pentru lucrări de interior, cât și pentru lucrări de exterior și au dimensiunea de 100 mm. Axează-te pe rezultate și nu mai pierde timpul cu aspectele organizatorice, alegând Diall și mașoanele rezistente pentru trafaletele tale!

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de curățat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Set
  • Lățime rolă (mm): 100
  • Material: Spumă
  • Pentru: Vopsele pe bază de apă
  • Greutate (g): 30

Instrucţiuni: Pentru rezultate optime, spălați manșonul rolei cu apă înainte de utilizare, îndepărtați fibrele desprinse (dacă există) și lăsați să se usuce. După ce vopseaua este terminată, curățați bine cu apă sau, dacă lucrările continuă a doua zi, păstrați rola umedă înfășurată într-o pungă de plastic gata pentru a fi reutilizate cu aceeași culoare

Produsul Set 2 rezerve mini trafalet spuma, 100 mm • Diall face parte din Unelte zugravit, secțiunea Amenajari interioare. Vezi mai multe produse similare în Trafaleti. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 3663602952978
Latime rola 100 mm
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România