Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Servicii dedicate bucătăriilor

Bucătăria nu este un proiect ușor, dar poate deveni cu puțin ajutor. De la măsurători până la modalități de plată și montaj, Brico este gata să găsească soluții.

Proiectare 3D gratuită

Clienții Brico pot beneficia gratuit de consultanță și proiectare 3D a bucătăriei lor, iar în configurație pot fi incluse atât electrocasnicele și accesoriile. Proiectarea 3D este valabilă pentru oricare model din gama de bucătării modulare, indiferent de mărimea bucătăriei sau de valoarea proiectului. Gratuitatea acestui serviciu nu este condiționată de achiziționarea unei bucătării.

O sesiune de proiectare durează aproximativ 1-2 ore și poate avea loc în oricare magazin Brico, excepție făcând magazinele Iași 1, Brăila 2. Pentru a nu aștepta prea mult la rând, clienții pot face o programare online, direct din platforma noastră de programări.

Serviciu măsurători ambientale

Prin intermediul partenerilor săi, Brico pune clienților la dispoziție un serviciu care se ocupă de măsurarea bucătăriei în locul acestora. Serviciul are un cost fix și poate fi solicitat în orice magazin Brico unde este disponibil și serviciul de montaj (vezi lista din secțiunea „Serviciu de montaj”). Pentru detalii legate de preț și programări, discută cu un consultant Brico.

De asemenea, clienții au și opțiunea de a face singuri măsurătorile, urmând mai apoi să le noteze în formularul Brico (descarcă formularul aici). Vezi și ghidul nostru de măsurat aici.

Vezi aici cum poți beneficia de măsurători gratuite daca decizi să achiziționezi o bucătărie nouă de la Brico. 

Serviciu de transport

Serviciul de transport este disponibil în toate orașele unde există un magazin Brico. Transportul este gratuit doar pentru comenzile de minimum 2500 de lei, în limita a 15 km.

Vezi toate condițiile de transport și de plată aici.

Serviciu de montaj

Serviciul este valabil în cazul mobilei, accesoriilor și electrocasnicelor cumpărate din magazinele Brico și poate fi solicitat în momentul achiziționării acestora sau ulterior. Montajul se realizează prin intermediul partenerilor Brico, la un termen de 10 zile lucrătoare de la alegerea serviciului, în funcție de sloturile orare disponibile în momentul încheierii contractului de montaj în magazin. Costul montajului variază în funcție de numărul de corpuri, electrocasnice și accesorii ce trebuie instalate. Pentru detalii legate de preț și condiții, întreabă în magazin.

Orașele în care este disponibil acest serviciu sunt: București (Pantelimon, Orhideea, Băneasa, Chiajna, Militari, Vitan), Cluj, Timișoara, Constanța 1 și 2, Iași 2, Galați, Târgu Mureș, Baia Mare, Satu Mare, Buzău, Brăila, Deva, Piatra Neamț, Arad, Oradea, Brașov, Brăila 1 și 2, Călărași, Focșani, Ploiești, Craiova, Botoșani, Târgoviște. 

Momentan serviciul nu este disponibil în Drobeta și Iași 1.

Multiple modalități de finanțare

Brico vine în ajutorul clienților cu mai multe servicii de finanțare. Aceștia pot plăti în rate cu dobândă zero dacă au un card la una dintre băncile partenere (BRD Finance – All inclusive, BRD – card de credit, Banca Transilvania – Star Card și Card Direct, Credit Europe Bank – Card Avantaj, Garanti – Bonus Card, ING), in rate cu dobanda anuala fixa la Cetelem sau pot face un credit de consum în magazine prin Credex.

Vezi locațiile punctelor de Creditare în secțiunea „În magazin” din pagina Modalități de plată.

Garanție 25 de ani

Tipuri de garanții:
 

Pentru mobila de bucătărie: corpuri, uși, feronerie și blaturi.
 

Pentru coșuri de gunoi, baterii (care sunt marca Brico) și accesorii pentru depozitare de interior și exterior.

Pentru aparate electrocasnice, coșuri de gunoi, baterii și chiuvete (care nu sunt marca Brico).

Clienții beneficiază de o garanție între 5 și 25 de ani pentru produsele din noua gamă de bucătării modulare Brico ce aparțin mărcii proprii sau mărcilor grupului Kingfisher. Garanția se acordă în baza bonului fiscal sau a cardului Brico Depot. Pentru orice fel de reclamații și sesizări, clienții se pot prezenta la biroul de informații al oricărui magazin Brico Depot din țară.

Informațiile specifice privind durata garanției și condițiile în care se acordă garanția se regăsesc în instrucțiunile de utilizare și montaj ale produselor în interiorul ambalajului.

Produsele ce nu aparțin mărcii Brico sau a grupului Kingfisher beneficiază de o garanție standard de 2 ani.

Retur

Produsele cumpărate din magazinele Brico pot fi returnate într-un termen de 90 de zile calendaristice de la achiziționarea lor. Clienții care au Card Brico Depôt beneficiază de un timp de returnare prelungit: 365 de zile calendaristice. Produsele pot fi returnate în orice magazin Brico, iar clienții pot opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru restituirea valorii acestuita.

Vezi toate condițiile de retur aici.

De ce să aleg o bucătărie modulară?
 • Combini corpurile cum vrei tu și cumperi cat mobilier îți trebuie, fără limită minimă.
 • Îți alegi singur ușile, sertarele, mânerele și rafturile.
 • Vrei altă culoare? Ușile și blatul pot fi rapid schimbate.
 • Folosești eficient spațiul din bucătărie.
 • Poți achiziționa corpurile pe rând.
 • Costuri mai mici decât pentru o bucătărie făcută la comandă.
 • Bucătăriile modulare pot încorpora electrocasnice.
De ce să cumpăr o bucătărie modulară de la Brico?
 • Beneficiezi de proiectare 3D gratuită.
 • Ai prețuri bune și multiple modalități de finanțare.
 • Îți oferim 25 de ani garanție pentru mobilierul de bucătărie.
 • Serviciu de transport disponibil, pe care îl poți avea și gratuit dacă cumpărăturile tale însumează minim 2500 lei și transportul este în limita a 15 km.
 • Îți livrăm bucătăria acasă în 7 zile de la comanda în magazin, astfel încât să te bucuri cât mai repede de ea.
 • Serviciu de măsurători și montaj disponibil în multe dintre orașele în care suntem prezenți. Serviciul de montaj este disponibil în următoarele orașe: București Orhideea, București Pantelimon, București Băneasa, București Vitan, București Chiajna, București Militari, Constanța 1, Constanța 2, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Timișoara 1-Demetriade, Târgoviște, Iași 2-Tudor Vladimirescu, Botoșani, Brașov, Deva, Galați, Brăila 1-Vărsătura, Focșani, Oradea 1- Era, Arad, Târgu Mureș, Craiova, Călărași, Drobeta, Buzău.
 • Te bucuri de bucătării de calitate premium, cu design modern, disponibile și în Marea Britanie, Franța, Spania și Polonia.
Există mai multe modele de bucătării disponibile?
 • Bucătăriile modulare sunt compuse dintr-o gamă de module standard (părțile care nu sunt la vedere), la care se adaugă fronturile și accesoriile alese de către client, astfel ca fiecare bucătărie poate avea un design unic, creat pe nevoia și gustul fiecărui client în parte.
 • Gama de fronturi și accesorii este variată, iar denumirile modelelor sunt Artemisia, Stevia, Balsamita, Chia, Alpinia, Alisma, Verbena, Garcinia, fiecare dintre acestea având mai multe variante de culori disponibile.
Pot combina elemente de la mai multe bucătării?
 • Pot combina elemente de la mai multe bucătării?
Cum știu ce corpuri ar trebui sa cer în magazin?
 • Cum știu ce corpuri ar trebui sa cer în magazin?
Consultanța și proiectarea 3D a bucătăriei sunt servicii care se taxează?
 • Suntem bucuroși să oferim clienților noștri, în mod gratuit, atât serviciul de consultanță, cât și serviciul de proiectare 3D. Nu vei fi taxat în nicio situație, fie că alegi să cumperi bucătăria, fie că din varii motive, ești nevoit să amâni achiziția.
Electrocasnicele sunt luate în calcul la proiectarea bucătăriei?
 • Consultantul din magazin va avea în vedere să includă în proiect toate cele necesare pentru ca tu să ai o bucătărie complet mobilată și utilată, care să răspundă perfect nevoilor tale. Avem disponibilă o gamă completă de electrocasnice incorporabile, pe care le poți achiziționa odată cu mobilierul, sau le poți achiziționa ulterior, deoarece la proiectarea 3D se va ține cont să rămână spațiul necesar pentru instalarea ulterioară a acestor obiecte.
Pot programa o discuție cu un consultant pentru a-mi proiecta bucătăria?
 • Desigur, chiar te incurajăm. O sesiune de proiectare este estimată ca durată la 1-2h, așadar programarea în prealabil te va scuti de timpi mari de așteptare. Pentru programare, te rugăm să ne suni la 021.204.34.34 sau să ne scrii un mail la client@bricodepot.ro.
Unde este fabricat mobilierul de bucătărie?
 • Mobilierul pentru bucătăriile modulare Brico este produs în Italia, Spania și Polonia, la standarde europene de calitate.
Din ce materiale este realizat mobilierul?
 • Mobilierul nostru este realizat în mai multe variante de material, în funcție de corpuri și modelul ales: PAL între 16 și 18 mm, PAL și MDF sau lemn masiv.
Care este proveniența lemnului folosit la realizarea mobilierului?
 • Mobilierul de bucătărie Brico este realizat din lemn provenit din surse sustenabile.
Garanția de 25 ani este gratuită sau contracost?
 • Garanția de 25 de ani se acordă pentru corpuri, uși, feronerie și blaturi și nu se taxează.
Cum pot să beneficiez de garanție?
 • Garanția se acordă în baza bonului fiscal sau a cardului BricoDepot. Pentru orice fel de reclamații și sesizări, clienții se pot prezenta la biroul de informații al oricărui magazin Brico Depot din țară. Informațiile specifice privind durata garanției și condițiile în care se acordă garanția se regăsesc în instrucțiunile de utilizare și montaj ale produselor în interiorul ambalajului.
Care este procesul de retur?
 • Precesul de retur pentru mobilierul de bucătărie Brico este procesul standard aplicat tuturor produselor disponibile în magazin: produsele cumpărate din magazinele Brico pot fi returnate într-un termen de 90 de zile calendaristice de la achiziționarea lor. Clienții care au Card BricoDepot beneficiază de un timp de returnare de 365 de zile calendaristice. Produsele pot fi returnate în orice magazin Brico, iar clienții pot opta pentru înlocuirea cu un alt produs sau pentru restituirea valorii acestuita.
Asigurați montaj și transport?
 • Serviciul de transport este disponibil în toate orașele unde există un magazin Brico. Transportul este gratuit doar pentru comenzile de minimum 2500 de lei, în limita a 15 km. Dacă nu te încadrezi în limitele stabilite pentru transportul gratuit, vei putea obține în magazin o estimare a costului transportului produselor achiziționate.
  Serviciul de montaj este disponibil în cazul mobilei, accesoriilor și electrocasnicelor cumpărate din magazinele Brico și poate fi solicitat în momentul achiziționării acestora sau ulterior.
 • Montajul se realizează prin intermediul partenerilor Brico, la un termen de 10 zile lucrătoare de la alegerea serviciului. Costul montajului variază în funcție de numărul de corpuri, electrocasnice și accesorii ce trebuie instalate. Pentru detalii legate de preț și condiții, întreabă în magazin.
Pot să comand online?
 • În ceea ce privește mobilierul de bucătărie, consultanța și proiectarea sunt pași pe care îți recomandăm să îi ai în vedere pentru a avea întocmai bucătăria pe care ai visat-o. Așadar, te așteptăm cu drag în magazin, ideal cu o programare realizată în prealabil direct pe platforma noastră de programări online. În plus, parte dintre corpurile de mobilier sunt disponibile în 7 zile, exclusiv la comanda în magazin.
Pot achita mobilierul de bucătărie în rate? Ce opțiuni de finanțare am?
 • Ai disponibile multiple modalități de finanțare! Poți plăti în rate cu dobândă zero cu un card de cumpărături la una dintre băncile: BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Garanti sau ING. Vezi mai multe detalii aici.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360