Transport gratuit la cumpărăturile online de peste 450 lei! Vezi detalii.

Rambursare 2x diferența

Ce înseamnă asta, mai exact:

Înseamnă că poți să cumperi de la Brico fără teama că peste două sau trei zile găsești mai ieftin în altă parte. Noi spunem că nu o să găsești mai ieftin, dar dacă totuși se întâmplă, îți plătim diferența de două ori. 

De ce tocmai 2 x diferența:

Pentru că nu vrem să fim egali cu alții, vrem să fim de două ori mai buni.

Deci dacă ai găsit la ei cu 5% mai ieftin, noi îți dăm 10% și în felul ăsta ajungi să cumperi de la noi cu 5% mai ieftin decât dincolo. Tu câștigi o dublă reducere iar noi câștigăm un client de două ori mai fericit.

Cum primești banii:

Te întorci la magazinul Brico de la care ai cumpărat produsul cu bonul sau factura de la noi și cu bonul sau factura de la magazinul la care ai găsit mai ieftin.

Bonul de la magazinul concurent trebuie să fie mai nou decât bonul de la Brico, dar diferența să nu fie mai mare de 14 zile.

Poți consulta aici regulamentul campaniei.

Comparăm mere cu mere și bormașini cu bormașini.

Îți dăm diferența doar pentru produse identice vândute în aceleași condiții.

Cu siguranță există pe piață produse de calitate proastă care sunt mult mai ieftine. Dar dacă găsești același produs (cod de bare identic) într-un magazin comparabil (min. 2500 mp) din același județ, avem grijă să primești banii.

Așa știi sigur că poți să ai oricând încredere în produsele cu BRICO PREȚ.

Ce e un "BRICO PREȚ"?

E prețul cumpărătorului descurcăreț. Adică un preț mic, atent la buzunarul tău, dar care e atent și la calitatea produselor. E dovada că vrem să fii mulțumit și de produsele pe care le cumperi de la Brico, și de prețul lor.

 

 

 

 

 

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România