Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal
Living room-ul

Living room-ul

Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări. Atunci când creierul nostru se deconectează, poate rătăci cu ușurință spre zonele problematice ale locuinței noastre, cum ar fi pereții monotoni sau vopseaua care se desprinde, cu care tocmai ne obișnuisem. Dacă singurul lucru ce te face să eziți este faptul că stai în chirie, gândește în afara pereților și la modul în care te poți juca cu culorile.

Înainte

Știm că, uneori, atunci când închiriezi locuința, pot apărea probleme. Fie că ai un proprietar dezinteresat, care îți ignoră apelurile despre petele de pe tavan, fie că nu te poți atinge de pereți și te simți forțat să trăiești în decorul mohorât ales de proprietar cu câțiva chiriași înainte. Totuși, statul în chirie nu trebuie să fie plictisitor, poți să adaugi culoare și vivacitate spațiului pereților, fără a te îngrijora că nu vei primi garanția înapoi. Iar dacă proprietarul tău este mai relaxat, poți încerca să iei inițiativa și să vopsești peticele care te deranjează.

Provocarea

Petele de pe tavan strică aspectul întregii camere și trebuie ascunse.

Lista proiectului
După

Un aspect care nu se supune niciunor reguli este cel legat de culori, așa că de ce să alegem varianta sigură? Am gândit în stil mare și îndrăzneț când vine vorba de vopseaua din această cameră. În loc să ne limităm la cei patru pereți tradiționali sau la peretele-vedetă, am folosit forme unghiulare în două nuanțe de galben și una de roz pentru a încerca ceva diferit și am creat o atmosferă scandinavă cu note retro. Continuarea acestui model unghiular pe o parte a tavanului ascunde, de asemenea, peticul unde a existat anterior o scurgere. Adu plante și verdeață, agață-le de tavan dacă proprietarul te lasă.

Însă dacă pereții sunt inaccesibili, amplasează câteva plante suculente pe o masă și fii creativ cu ajutorul unui placaj MDF sau al unei pânze. Acoperă-l sau acoper-o în culoarea dorită și reazemă-l sau reazem-o de perete. Apoi, când te vei muta în următoarea chirie sau poate chiar în prima ta casă, îl/o vei putea lua cu tine sau chiar vei putea vopsi peste acesta/aceasta dacă te-ai răzgândit și vrei un alt aspect.