Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Living-ul și bucătăria open space

Living-ul și bucătăria open space

Uneori, numărul lucrurilor pe care le avem pare să crească tot mai mult, iar noi rămânem repede fără spațiu. Când ne iubim locuința, dar avem nevoie de puțin mai mult spațiu, o renovare poate ajuta la transformarea a două încăperi mici într-o singură zonă care să includă camera de zi și bucătăria.

Înainte

Adăugarea unei extensii sau renovarea a două încăperi pentru a crea una singură este o decizie importantă. Iar, odată ce decizia a fost luată, poate fi dificil să te gândești la ce trebuie făcut mai departe și cum se vor potrivi cele două împreună. Încearcă să nu le privești ca pe două încăperi separate, ci respectă fiecare funcționalitate a zonelor în același timp. Sună complicat și sunt multe la care trebuie să te gândești, dar am reușit să simplificăm crearea unui spațiu deschis potrivit pentru tine și familia ta, și care se combină perfect de la o zonă la alta.

Provocarea

Acest spațiu în plan deschis trebuie să combine două zone funcționale în una singură și să fie potrivit pentru întreaga familie.

Lista proiectului
După

Nuanțele neutre sunt cheia acestui spațiu și credem că nu ar trebui să îți fie frică să vopsești pereții în alb pentru a scoate în evidență plinta, mulurile, ferestrele noi în stil industrial și tavanul închis la culoare. Tratează tavanul ca pe orice alt perete; vopsindu-l dai impresia de coborâre a acestuia și împinge pereții pentru a crea o senzație confortabilă. Am folosit nuanțe de alb, gri închis și lemn cald pentru a crea o altă dinamică care scoate cu adevărat în evidență spațiul.

Dispunerea în open space trebuie să funcționeze ca un spațiu unitar, dar cele două tipuri de pardoseli trebuie să se potrivească în spațiul în care sunt montate. Pentru a face acest lucru mai ușor și a vedea cum se potrivesc împreună, utilizează mostre de vopsea și pardoseli și pune-le una lângă alta, cum arată? Este exact ceea ce am făcut noi pentru acest spațiu în plan deschis, iar pardoseala în V de inspirație clasică și plăcile de mozaic de beton se potrivesc bine cu aspectul casei. Lemnul masiv nu s-ar potrivi în bucătărie, iar în camera de zi îți dorești ceva mai cald decât plăci de gresie. Pragul separă cele două zone și ajută să se combine perfect pentru a delimita clar spațiul.

Vopsește dulapurile cu un gri mat pentru a se potrivi cu celelalte elemente din încăpere. Ferestrele în stil industrial, împreună cu iluminatul art deco, ajută la crearea unui aspect modern, făcând ca întreaga încăpere să funcționeze ca un singur spațiu