Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal
Dormitorul

Dormitorul

Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun. Prin adăugarea de tonuri calde pe pereți și podele, cu continuare în baia alăturată, poți crea un loc plin de calm și liniște.

Înainte

Într-o locuință mai veche, este ușor uneori să uiți calitățile care formează caracterul acesteia. Locuința ta arată destul de demodată? Dar pereții și pardoselile, par puțin deteriorate? Dacă observi aceste lucruri la locuința ta, nu este nevoie să te îngrijorezi. Există mai multe metode prin care poți păstra farmecul retro al locuinței tale, oferindu-i în același timp o reabilitare modernă.

Provocarea

Acest dormitor are nevoie de o renovare, cu o paletă de culori liniștitoare care se prelungește în baie

Lista proiectului
După

Doar pentru că ai o locuință mai veche, nu înseamnă că nu poți fi îndrăzneț, stilat și modern. Dacă ai o perspectivă modernă asupra vieții, există multe modalități de a transpune acest lucru în decorațiunile tale. Am adăugat un albastru puternic, îndrăzneț pe pereții acestui dormitor, pentru un aspect sumbru și liniștit. Acesta coincide, de fapt, cu albastrul de pe plăcile din baie, pe care le-am asortat în magazin, astfel încât culoarea se prelungește dintr-o încăpere în cealaltă. Deoarece pereții sunt întunecați, am lăsat tavanul alb pentru a reflecta lumina naturală și ne-am jucat cu diverse straturi de decorațiuni pentru ferestre. Vrei liniște completă, fără ca nimic să-ți tulbure somnul? Ai la dispoziție jaluzeaua opacă. Îți este puțin rece iarna? Trage draperiile. Te schimbi și ai nevoie de intimitate? Perdeaua voal îți protejează intimitatea. Poți controla toate aceste opțiuni. Există, de asemenea, diverse variante de iluminat, astfel că, indiferent dacă citești în pat sau te pregătești, poți alege între un lampadar sau sursa principală de iluminat pentru plafon.

Locuința ta are baghete decorative? Sunt acele profile care ies în relief, de-a lungul mijlocului pereților tăi. Îți plac? Dacă vrei să le scoți în evidență, vopsește într-o culoare suprafața până la acestea și păstrează restul pereților și plintele albe. Dacă preferi să le maschezi, vopsește-le, la fel ca plintele și pereții, în aceeași culoare și le vei face aproape să dispară. Utilizează serviciul nostru de asortare a culorilor pentru a lua aceeași culoare a vopselei pentru pereți și tavane și pentru tâmplărie.

Am inversat raportul culorilor în baie, notele de albastru din dormitor pot fi regăsite pe plăcile ceramice, în timp ce pereții i-am păstrat în culoare albă, proaspătă și curată. Trecerea dintr-o încăpere în cealaltă se face fără diferențe, pragul separând plăcile hidraulice de pardoseala din lemn masiv din dormitor. Am ales aceste tipuri de pardoseli, deoarece sunt specifice epocii locuinței, iar pardoseala din lemn adaugă un finisaj cald pentru a crea un dormitor plăcut și liniștit.