Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Holul

Fiind primul lucru pe care îl văd oaspeții sau care te întâmpină la capătul unei zile lungi, e mult mai plăcut atunci când holul tău este luminos și spațios – așa că am combinat elemente de la vopsea la plăci ceramice și de la corpuri de iluminat la uși pentru a crea un spațiu primitor la intrare.

Înainte

Holul este diferit de celelalte camere din casă, nu petrecem mult timp acolo, dar venim și plecăm după bunul plac și închidem ușa după stresul vieții de zi cu zi. Pentru că ne grăbim să ieșim și apoi să intrăm în casă, scoțându-ne încălțămintea, și să ne pregătim repede un ceai, am putea să nu observăm cum arată holul. Astfel că, dacă al tău este întunecat și neprimitor, avem materialele și finisajele care să-l facă luminos și mai atrăgător la venirea acasă.

Provocarea

Acestui hol îi lipsește lumina naturală și are nevoie să fie înveselit pentru a deveni mai primitor.

 

Lista proiectului

  • Vopsea durabilă pentru pereți și tavan GoodHome Fulham 2,5 l și vopsea pentru pereți și tavan GoodHome Hempstead 2,5 l
    - Această vopsea este perfectă pentru protejarea pereților împotriva petelor, creioanelor de ceară sau a amprentelor murdare, deoarece poate fi spălată sau curățată, în funcție de dezastrul din hol
  • Plăci de gresie Konkrete de 30 x 60 cm
    - În hol ai nevoie de ceva durabil, care rezistă bine la uzură, iar aceste plăci reprezintă soluția perfectă pentru a face față traficului
  • Spoturi încastrate reglabile orientate în jos Colours cu LED și aspect de crom șlefuit
    - Scapă de monotonie înlocuind corpurile de iluminat suspendate cu spoturi, pentru a înveseli spațiul

 

După

Doar pentru că poate nu ești prea creativ nu înseamnă că nu poți avea o locuință cu aspect contemporan. Folosind o culoare până la jumătate peretelui și realizând o secțiune continuă, contribui la crearea unei iluzii de spațiu și lumină. Utilizarea vopselei durabile într-o nuanță caldă de Fulham în jumătatea inferioară a peretelui înseamnă că amprentele murdare pot fi șterse cu ușurință. Podeaua din gresie pregătește holul pentru agitația din orele aglomerate și arată aproape ca o podea pe care s-a turnat beton.

 

 

La începutul unui proiect de decorare, uităm deseori să privim cum arată împreună pereții și podelele. Acest hol a îmbinat podeaua într-o culoare rece cu pereții în nuanțe calde, pentru a crea contrast. Dacă holul tău este deja destul de luminos și spațios, încearcă să inversezi vopseaua albă și cea Fulham, pentru a crea un impact mai schimbător și mai luxos. Vopsind doar o jumătate de perete, dacă îți schimbi părerea peste câțiva ani, vei putea moderniza ușor – și o vei face mult mai rapid în comparație cu un perete întreg. Reține că vopseaua nu trebuie să fie o decizie permanentă, așa că joacă-te cu culorile și vezi ce se potrivește cel mai bine în acest spațiu și ce îți place.

 

Dacă ai suficiente desene făcute de copii cât să umpli o galerie, de ce să nu creezi chiar o galerie în hol? Pune unul sau două tablouri în ramă, fă un montaj cu desene mai mari sau expune-le lucrările preferate și vopsește cu vopsea lavabilă în spatele lor pentru a crea rame. Este un mod minunat de a te lăuda cu desenele copiilor, realizând în același timp un aspect modern.

Alte proiecte

Dormitorul

Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun.

Living room-ul

Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări.

Living-ul și bucătăria open space

Când ne iubim locuința, dar avem nevoie de puțin mai mult spațiu, o renovare poate ajuta la transformarea a două încăperi mici într-o singură zonă care să includă camera de zi și bucătăria.

Îți recomandăm

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România