Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Camera copiilor

Dormitoarele copiilor noștri sunt adesea singurul loc în care simțim că putem fi puțin mai îndrăzneți cu culorile și unde copiii își pot manifesta creativitatea. Dar copiii cresc repede, așa că trebuie să fim pregătiți pentru când dormitorul lor va fi depășit și vor dori mai mult din independența adolescenței - când ne vom strădui să-i scoatem din dormitorul lor.


Înainte


Lucrurile care le plăceau când erau mai mici par acum prea copilărești pentru ei și încep să petreacă din ce în ce mai mult timp în dormitorul lor. Întreabă-ți copilul cum vrea să arate dormitorul său și fii creativ. Pe măsură ce le reîmprospătezi dormitorul, este o idee bună să te gândești să creezi zone diferite pentru dormit, joacă și studiu care să se combine bine împreună.

Provocarea


Stilul acestei camere pentru copii este prea copilăresc și trebuie să fie modernizat pentru a căpăta aspectul unui loc preferat de adolescenți.

Lista proiectului

Vopsea durabilă pentru pereți și tavane GoodHome Gran Via

Putere mare de acoperire pentru ascunderea amintirilor din copilărie, cum ar fi urmele lăsate de creioane

Vopsea pentru mobilier GoodHome Antibes
Am ușurat foarte mult vopsirea mobilierului prin încorporarea amorsei, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de multă agitație sau pregătire

Parchet laminat Gladstone
Trucurile simple, precum acest laminat natural, sunt excelente pentru crearea unui finisaj autentic de lemn, dar mult mai ieftine

După

Caselor moderne le lipsește de obicei caracterul, și asta nu este un lucru rău, deoarece înseamnă că poți merge până la capăt cu decorarea. Copiii sunt plini de idei și de multe ori știu exact ce își doresc, așa că pune-i să se gândească și dă-le putere. Care este culoarea lor preferată? De ce sunt pasionați? Cum poți personaliza camera pentru ei?

Cele trei zone contribuie la definirea suprafeței și fiecare are o paletă de culori diferită - roșu de Burgundia cald și liniștit pentru zona de dormit, galben energetic și inspirator pentru zona de joacă și culori neutre pentru zona de studiu care ajută la concentrare. Nu te baza doar pe vopsirea întregului perete cu o singură culoare, folosește forme și joacă-te cu efecte diferite de vopsea pentru a încerca ceva unic. Adaugă ceva mobilier moale, cum ar fi pernele de aceeași culoare ca și pereții, sau vopsește cu spray un cadru de fotografie pentru a se potrivi. Și pentru a termina, laminatul în stil stejar face legătura între toate, potrivindu-se cu toate culorile din încăpere.

Plasează zona de studiu lângă o fereastră, astfel încât să existe o sursă naturală de lumină care să îi ajute să se concentreze asupra temelor. Folosește unul dintre pereți pentru o tablă de scris sau adaugă rafturi de fotografii pe pereți pentru cărțile lor preferate. Nu trebuie să cumperi un birou pentru a crea o zonă de lucru. Gândește-te la un raft sau la un blat cu picioare pe care îl poți regla la înălțimea potrivită pentru a putea scrie pe el. Acestea sunt disponibile în tot felul de culori și pot fi personalizate în atât de multe moduri încât există mai multe opțiuni decât biroul standard. O lampă de perete este o notă finală perfectă pentru a ajuta atunci când schițează sau desenează grafice pentru matematică și activități mai detaliate.

Alte proiecte

E mult mai plăcut atunci când holul tău este luminos și spațios – așa că am combinat elemente de la vopsea la plăci ceramice și de la corpuri de iluminat la uși pentru a crea un spațiu primitor la intrare.

Ne petrecem mult timp cu activități necomplicate în camerele noastre de zi, fie că ajungem la zi cu cel mai recent serial, ne relaxăm sau luăm gustări.

Este locul unde ne putem deconecta, visa la locuri de departe și amâna alarmele de trezire de mai multe ori. Un dormitor confortabil și relaxant te ajută să ai parte de un somn bun.

Produsele noastre preferate

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360